Gulvafslibning øger boligens værdi betydeligt

Gulvafslibning er en god måde at forny et gammelt og grimt trægulv. Ved hjælp af sandpapir fjernes den gamle gulvoverflade så trægulvet kommer til at fremstå trærent. Herefter er mulighederne mange for en ny overflade med lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andet.

Hvad er en gulvafslibning?

Som nævnt benyttes der sandpapir til afslibning af trægulve. Her anvendes en stor gulvslibemaskine med en valse hvorpå sandpapiret er fastgjort. En gulvafslibning kaldes også for en fuldslibning, som består af forskellige delslibninger. Sandpapiret benyttes i forskellige grovheder, eller finheder om du vil:

 • Gulvafslibning er forskellige processer. De har hver sit navn: grovslibning, mellemslibning, finslibning, mellemslibning og polering. Grovslibning
 • Mellemslibning
 • Finslibning
 • Let slibning
 • Polering

som hver især kendetegnes ved den sandpapir som benyttes. Det vil sige, at der benyttes grovkornet sandpapir til en grovslibning etc.

Få nyt liv i boligen med en gulvafslibning

Du vil få endnu mere glæde af din bolig med en gulvafslibning og efterbehandling af dine trægulve. Få nyt liv til din bolig gennem en gulvafslibning og efterbehandling af dine gulve. Du får smukkere gulve i din bolig og får et mere tidssvarende hjem, hvor du har lyst til at blive boende længe. En gulvrenoveret bolig bliver mere værd og er nemmere at sælge.

Gulvafslibning giver velvære og smukke gulve

Har du boet mange år i den samme bolig, kan trægulvene trænge til grundig renovering. Måske er familiens behov og vaner ændret, eller I er blevet flere eller færre så slidtagen er fremskreden. En gulvafslibning kan give helt nyt liv til din bolig og give jer nogle mere brugbare og tidssvarende gulve. En gulvafslibning kan være nødvendig, fordi dele af hus eller lejlighed er blevet slidt. Det er muligt at præge dit gulv med en nye overflade, for der er følgende typer af gulvbehandling af vælge imellem:

 • Sæbebehandling
 • Lakering
 • Oliebehandling
 • Voksbehandling
 • Ludbehandling
 • Bejdsning

Måske er I også nødt til at male lofter og vægge samt skifte møbler og interiør. Det kan også være, I blot trænger til en modernisering og så hygge og velvære ind i stuen. Ønsker du en strørre renovering af din bolig, kan anbefales få fagfolk med til at løse opgaven. Du kan for eksempel bruge en arkitekt til at rådgive dig om udtryk og stil, materialevalg samt nye funktioner i huset.

Løs problemer med dit trægulv og opnå velvære

Få en god pris på renovering af dine trægulve her. Du kontakter os blot pr. telefon eller mail og vi giver dig et godt tilbud og en god pris. Med en gulvafslibning får du masser af lys og liv i boligen til glæde for hele familien.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafslibning øger boligens værdi betydeligt, 10.0 out of 10 based on 1 rating